Thủy Tiên | Chat Online
10/01/2022 10:46:59

True or false? After wrapping the contents in banana leaves, we can eat them immediately. _____


1/ Vietnamese fermented pork roll (Nem Chua) is a meat roll with a sweet, sour, salty and spicy taste which is traditional food of Vietnamese. Most versions of Vietnamese fermented pork roll can be distinguished by their name, which is usually named after the area it originated from, such as Thanh Hoa, Dong Ba fermented pork roll in the ancient royal capital of Hue, and Ninh Hoa fermented pork roll in Khanh Hoa Province, Yen Mac fermented pork roll in Ninh Binh Province, etc.

To make this traditional Vietnamese Food, the main ingredient is pork thigh. It is made from minced pork, sliced pigskin and a mixture of seasoning and garlic. These contents are mixed then wrapped with fresh banana leaves. After that, we keep them three to five days in a cool place before eating.
True or false?

1. After wrapping the contents in banana leaves, we can eat them immediately. _____

2. Fermented pork roll has a sweet, spicy, sour and salty taste. _____

3. Most versions of Vietnamese fermented pork roll are named after the area it comes from. _____

Answer the questions:

4. What is the main ingredient of this traditional Vietnamese Food?

_________________________________________________________________________

5. How long do we keep the fermented pork rolls in a cool place before eating?

_________________________________________________________________________

Bài tập đã có 1 trả lời, xem 1 trả lời ... | Chính sách thưởng | Quy chế giải bài tập
Không chấp nhận lời giải copy từ Trợ lý ảo / ChatGPT. Phát hiện 1 câu cũng sẽ bị xóa tài khoản và không được thưởng
Đăng ký tài khoản để nhận Giải thưởng khi trả lời bài tập.
Đăng ký tài khoản để có thể trả lời bài tập này!

Đăng ký qua Facebook hoặc Google:

Hoặc lựa chọn:
Đăng ký bằng email, điện thoại Đăng nhập bằng email, điện thoại
Lazi.vn