Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions Before the mid-nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking and salting could preserve meat for a short time, but the availability of fresh meat, like that of fresh milk, was very limited; there was no way to prevent spoilage. But in 1810, a French inventor named Nicolas Appert developed the ...
Nguyễn Thị Thảo Vân | Chat Online | |
04/09 22:13:24 (Tiếng Anh) |
126 lượt xem
Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions Before the mid-nineteenth century, people in the United States ate most foods only in season. Drying, smoking and salting could preserve meat for a short time, but the availability of fresh meat, like that of fresh milk, was very limited; there was no way to prevent spoilage. But in 1810, a French inventor named Nicolas Appert developed the cooking-and-sealing process of canning. And in the 1850’s an American named Gail Borden developed a means of condensing and preserving milk. Canned goods and condensed milk became more common during the 1860’s, but supplies remained low because cans had to be made by hand. By 1880, however, inventors had fashioned stamping and soldering machines that massproduced cans from tinplate. Suddenly all kinds of food could be preserved and bought at all times of the year. Other trends and inventions had also helped make it possible for Americans to vary their daily diets. Growing urban population created demand that encouraged fruit and vegetable farmers to raise more produce. Railroad refrigerator cars enabled growers and meat packers to ship perishables great distances and to preserve them for longer periods. Thus, by the 1890’s, northern city dwellers could enjoy southern and western strawberries, grapes, and tomatoes, previously available for a month at most, for up to six months of the year. In addition, increased use of iceboxes enabled families to store perishables. As easy means of producing ice commercially had been invented in the 1870’s, and by 1900 the nation had more than two thousand commercial ice plants, most of which made home deliveries. The icebox became afixture in most homes and remained so until the mechanized refrigerator replaced it in the 1920’s and 1930’s. Almost everyone now had a more diversified diet. Some people continued to eat mainly foods that were heavily in starches or carbohydrates, and not everyone could afford meat. Nevertheless, many families could take advantage of previously unavailable fruits, vegetables, and dairy products to achieve more varied fare. What does the passage mainly discuss?
Vui lòng chờ trong giây lát!
Lựa chọn một trả lời để xem Đáp án chính xác Báo sai đáp án hoặc câu hỏi |
Số lượng đã trả lời:
A. Causes of food spoilage. 0 % | 0 phiếu |
B. Commercial production of ice. 0 % | 0 phiếu |
C. Population movements in the nineteenth century. 0 % | 0 phiếu |
D. Inventions that led to changes in the American diet. 0 % | 0 phiếu |
Tổng cộng: | 0 trả lời |
Bình luận (0)
Chưa có bình luận nào, bạn có thể gửi ý kiến bình luận tại đây:
Trắc nghiệm liên quan
- According to the text, all of the following sentences are true EXCEPT _____. (Tiếng Anh)
- The word “they” in paragraph 3 refers to ___________. (Tiếng Anh)
- According to the text, the most important quality of a teacher is _______. (Tiếng Anh)
- According to the text, teaching requires a combination of many things EXCEPT ________. (Tiếng Anh)
- The word “vital” in paragraph 2 is closest in meaning to______ (Tiếng Anh)
- According to the text, future post graduates should start working as teachers _______ (Tiếng Anh)
- The text is mainly about________________ (Tiếng Anh)
- Which of the following can be inferred from the passage? (Tiếng Anh)
- According to the passage, which of the following statements is NOT true? (Tiếng Anh)
- The word "perish" in paragraph 3 is closest in meaning to ______. (Tiếng Anh)
Trắc nghiệm mới nhất
- Trong các bệnh sau đây, có bao nhiêu bệnh về đường hô hấp? (1) Viêm phổi. (2) Viêm phế quản. (3) Viêm loét dạ dày. (4) Lao phổi. (5) Hen suyễn. (6) Thiếu máu. (7) Nhược cơ. (8) Cảm cúm. (Sinh học - Lớp 11)
- Cơ quan trao đổi khí của Chim là (Sinh học - Lớp 11)
- Khi nói về quá trình tiêu hoá ở động vật, phát biểu nào dưới đây không đúng? (Sinh học - Lớp 11)
- Thứ tự các bộ phận trong hệ tiêu hoá của chim bồ câu là (Sinh học - Lớp 11)
- Trong các thí nghiệm về hô hấp ở thực vật, mẫu vật thường được sử dụng là (Sinh học - Lớp 11)
- Phát biểu nào không đúng khi nói về quá trình phân giải kị khí ở thực vật? (Sinh học - Lớp 11)
- Quá trình hô hấp ở thực vật không có vai trò nào sau đây? (Sinh học - Lớp 11)
- Trong thí nghiệm chứng minh sự hình thành tinh bột trong quang hợp, màu sắc lá sẽ thay đổi như thế nào sau khi tiến hành thí nghiệm? (Sinh học - Lớp 11)
- Phát biểu nào đúng khi nói về các nhân tố ảnh hưởng đến quá trình quang hợp? (Sinh học - Lớp 11)
- Những điểm giống nhau giữa thực vật C4 và CAM là (1) cố định CO2 theo hai giai đoạn. (2) cố định CO2 diễn ra vào ban ngày. (3) thích nghi với điều kiện khắc nghiệt của môi trường. (4) diễn ra trên cùng một tế bào. (Sinh học - Lớp 11)