Bài tập  /  Bài đang cần trả lời

Read and answer

----- Nội dung dịch tự động từ ảnh -----
XI. Read and answer
All over the world, all different cultures created interesting processed meat products, and one of the most popular is
undoubtedly sausage.
To begin with, sausage making may be considered disgusting as it deals with using various animal parts. Since meat
is ground up, certain cuts and parts of an animal that wouldn't be served in their original forms can be used. Literally, this
means animal parts such as noses, ears, and other less appetizing areas of an animal's body. Very often, the ground up
meat and flesh is mixed with a certain percentage of fat, along with spices and other fillers. After being mixed well, this
meat mixture is then stuffed into the cleaned intestines of the animal, which are then sealed at both ends. The result is
sausage. The meats used in sausages come from a variety of animals, although beef and pork are by far the favourites.
In some cultures, sausage made from the meat of horses is considered a delicacy. When sausages are cooked, the
cooking process sometimes adds to the flavour. While boiling is probably the simplest method, smoking sausages will
add a lot of smoky flavour.
Next time you bite into a sausage, it is probably best not to think too much about how it became the tasty thing you are
eating. After all, you don't want to ruin a good snack.
1. Where is the mixture of meat placed?
A. inside a plastic package. B. inside a refrigerator.
2. What won't be served in their original forms?
A. spices and fillers.
C. intestines of an animal.
3. What are by far the favourite meats for making sausages?
A. chicken
B. horse meat
C. inside a metal container. B. inside a cleaned intestine.
B. sausages of all types.
D. certain cuts and parts of animals.
4. What is the simplest method of cooking sausages?
A. grilling
B. smoking
5. What advice is given in the passage?
C. cuts of lamb
C. boiling
A. Be careful when making sausages.
B. Don't think too much about what you are eating when eating sausages.
C. Make sure intestines are cleaned before packing with meat.
D. Try not to use too much fat in the meat mixture when making sausages.
D. beef and pork
D. baking
Activate Windo
Go to Settings to ac
4 trả lời
Hỏi chi tiết
161
1
1
Hoàng Hiệp
03/06/2023 16:21:59
+5đ tặng
1 B
2 D
3A 
4C
5A

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ các câu trả lời, chat trực tiếp 1:1 với đội ngũ Gia sư Lazi bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
1
2
thảo
03/06/2023 16:22:55
+4đ tặng
1. C
2. D. 
3. D.
4. C.
5. B. 
0
0
off
03/06/2023 16:32:49
+3đ tặng
1. B
2. D
3. A
4. C
5. A
1
1
Nguyễn Văn Minh
03/06/2023 16:38:27
+2đ tặng
1 B
2 D
3 A 
4 C
5 A

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Học tập không giới hạn cùng học sinh cả nước và AI, sôi động, tích cực, trải nghiệm

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường

Học ngoại ngữ với Flashcard

×
Trợ lý ảo Trợ lý ảo
×
Đấu trường tri thức | Lazi Quiz Challenge +500K