BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

3 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
93
Tham khảo câu trả lời từ Trợ lý ảo Lazi
Here are the correct answers for each question:

1. **C. playing**
2. **B. to laugh**
3. **D. allowed**
4. **B. to be recognized**
5. **A. treat**
6. **C. to break/ to knock**
7. **A. work**
8. **B. to feel**
9. **B. to do**
10. **B. to inform**

Feel free to ask if you need further explanations!
3 trả lời
1
0
Truc Nguyen
23/12/2024 21:32:48
C
A
C
D
B
B
A
A
C
B.

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
1
0
Phương Quỳnh
23/12/2024 21:39:15
1. Many young people are fond of... football and other kinds of sports.

C. playing is the correct answer. The phrase "fond of" is followed by a gerund (verb + -ing).
2. They couldn't help... when they heard the little boy singing a love song.

C. laugh is the correct answer. "Couldn't help + verb-ing" is a fixed expression meaning "unable to prevent oneself from doing something."
3. I remember... them to play in my garden.

A. to allow is the correct answer. The structure is "remember + to + verb" for something you need to do in the future.
4. It was a nasty memory. Do you remember both of us wearing sunglasses to avoid... by the supervisors?

D. being recognized is the correct answer. The phrase "avoid + gerund" is used to express the purpose of an action.
5. I can't bear thinking back of that time. I'd rather... equally.

B. be treated is the correct answer. "Would rather + verb" is used to express preference.
6. Did you accuse Nam of... with his elbow? Well, I saw him... it off the table.

B. breaking/knocking is the correct answer. The first blank requires the gerund form ("of + gerund") and the second blank requires the present participle form (used with the verb "saw").
7. We found it very difficult... with Gamma.

A. to work is the correct answer. The structure is "find + it + adjective + to + verb."
8. I can't read when I am traveling. It makes me... sick.

D. feeling is the correct answer. The structure is "make + object + verb + adjective."
9. I suggest... some more mathematical puzzles.

C. doing is the correct answer. The structure is "suggest + gerund."
10. We regret... you that we cannot approve your suggestion.

C. informing is the correct answer. The structure is "regret + gerund."
 
1
0
ngân trần
23/12/2024 21:42:21
  1. Many young people are fond of playing football and other kinds of sports.

    Answer: C. playing

  2. They couldn't help laughing when they heard the little boy singing a love song.

    Answer: A. Laughing

  3. I remember them allowing me to play in my garden.

    Answer: C. allowing

  4. It was a nasty memory. Do you remember both of us wearing sunglasses to avoid being recognized by the supervisors?

    Answer: D. being recognized

  5. I can't bear thinking back of that time. I'd rather treat equally.

    Answer: D. treating

  6. Did you accuse Nam of breaking a plate? Well, I saw him knocking it off the table.

    Answer: B. breaking/knocking

  7. We found it very difficult to work with Gamma.

    Answer: A. to work

  8. I can't read when I am traveling. It makes me feel sick.

    Answer: B. to feel

  9. I suggest doing some more mathematical puzzles.

    Answer: C. doing

  10. We regret informing you that we cannot approve your suggestion.

    Answer: C. informing

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×