BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

chọn đáp án đúng nhất
----- Nội dung ảnh -----
```
Kingdom (h).........

18. “I don’t like this ink. Do you like it?” - “No, I like _______ ink.”
A. the other B. some other C. other D. the other

19. Jimmy is the oldest boy and is taller than _______ boy in the class.
A. the other B. any other C. each D. all

20. China is larger than _______ countries in Asia.
A. any B. any other C. other D. other

Exercise 7
Choose the best answer among A, B, C or D.
1. Shanghai is larger than _______ city in India.
A. any other B. other C. all other D. any

2. I have five colour pencils. One is red, another is blue and _______ are green.
A. other B. the other C. the others D. others

3. There are some fruit on the table. One is an apple, _______ are bananas.
A. other B. another C. another D. the other

4. Some people like to stay at home on Sunday, but _______ like to go out for all kinds of activities.
A. another B. other C. others D. other one

5. I’m sorry. There’s _______ coffee left. What about _______ tea instead?
A. no / some B. none / some C. not any / any D. not / a little

6. Would you like _______ more coffee?
A. some B. any C. little D. a

7. “I feel a bit hungry.” - “Why don’t you have _______ bread?”
A. any B. some C. little D. a few

8. I felt I had done my duty though very _______ stopped to listen to me.
A. a few B. few C. a little D. little

9. We’ve planted a lot of apple trees, but because there has been no rain, _______ have borne fruits.
```
3 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
100
3 trả lời
1
0
namJr
21/05/2025 14:39:06


Exercise 6 (continued):

18. “I don’t like this ink. Do you like it?” – “No, I like some other ink.”
Answer: B. some other


19. Jimmy is the oldest boy and is taller than any other boy in the class.
Answer: B. any other


20. China is larger than any of the other countries in Asia.
Answer: C. any of the other

Exercise 7:

1. Shanghai is larger than any other city in India.
Answer: A. any other


2. I have five colour pencils. One is red, another is blue and the others are green.
Answer: D. the others


3. There are some fruit on the table. One is an apple, the others are bananas.
Answer: D. the others


4. Some people like to stay at home on Sunday, but others like to go out for all kinds of activities.
Answer: C. others


5. I’m sorry. There’s no / some coffee left. What about some tea instead?
Answer: A. no / some


6. Would you like some more coffee?
Answer: A. some


7. “I feel a bit hungry.” – “Why don’t you eat some bread?”
Answer: B. some


8. I felt I had done my duty though I had little rest.
Answer: D. little


9. We’ve planted a lot of apple trees, but because there has been no rain, few have borne fruits.
Answer: B. few

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
1
0
ng chau
21/05/2025 14:39:41
+1đ
0
0
Jim
21/05/2025 14:40:26
+1đ

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Câu hỏi mới nhất

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×