BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

Choose the correct answer

Question 15. Alan, who left _____ university last month, was invited to a job interview.

A. a

B. an

C. the

D. no article

Question 16. When he finished university, Sean _____ doing one job for each week of the year.

A. came up with

B. put up with

C. looked for

D. brought in

Question 17. A(n) _____ gives you medical attention when you have an accident before you go to hospital.

A. doctor

B. surgeon

C. nurse

D. paramedic

Question 18. He decided to _____ all of his wages to charity.

A. distribute

B. donate

C. share

D. save

Question 19. Film _____ are employed to watch new films and note the type of film, age and type of person who might like it.

A. viewers

B. critics

C. taggers

D. makers

Question 20. I work in an office doing paperwork and administration. I am a/an _______. 

A. flight attendant

B. mechanic

C. secretary

D. surgeon

Question 21. I look after people on a plane. I am a/an _______.

A. flight attendant

B. waiter

 

C. astronaut

D. air-traffic controller

Question 22. If you ___ late, you ___ the bus.

A. will be / will miss

B. are / miss

 

C. are / will miss

D. will be / miss

Question 23. She has already decided to become a doctor. She ___ study medicine next year.

A. will

B. is going to

C. would

D. might

Question 24. I think she ___ be very successful in the future.

A. will

B. is going to

C. was

D. couldn’t

Question 25. Some people don’t mind having __________ jobs if their free time activities are their real interest in life.

A. highly-skilled

B. challenging

C. dead-end

D. worthwhile

Question 26. The teacher _____ teaches me English is giving us a test. 

A. that

B. who

C. no pronoun

D. that/who

Question 27. My mobile phone, which was very cheap, is very good. How many phones do I have?

A. 1

B. More than 1

 

Question 28. The television which is in the bedroom is a widescreen. How many televisions are there?

A. 1

B. More than 1



 
4 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
492
Tham khảo câu trả lời từ Trợ lý ảo Lazi
Here are the correct answers for each question:

**Question 15:** Alan, who left _____ university last month, was invited to a job interview.
**Correct Answer:** C. the

**Question 16:** When he finished university, Sean _____ doing one job for each week of the year.
**Correct Answer:** C. looked for

**Question 17:** A(n) _____ gives you medical attention when you have an accident before you go to hospital.
**Correct Answer:** D. paramedic

**Question 18:** He decided to _____ all of his wages to charity.
**Correct Answer:** B. donate

**Question 19:** Film _____ are employed to watch new films and note the type of film, age and type of person who might like it.
**Correct Answer:** C. taggers

**Question 20:** I work in an office doing paperwork and administration. I am a/an _______.
**Correct Answer:** C. secretary

**Question 21:** I look after people on a plane. I am a/an _______.
**Correct Answer:** A. flight attendant

**Question 22:** If you ___ late, you ___ the bus.
**Correct Answer:** B. are / miss

**Question 23:** She has already decided to become a doctor. She ___ study medicine next year.
**Correct Answer:** B. is going to

**Question 24:** I think she ___ be very successful in the future.
**Correct Answer:** A. will

**Question 25:** Some people don’t mind having __________ jobs if their free time activities are their real interest in life.
**Correct Answer:** C. dead-end

**Question 26:** The teacher _____ teaches me English is giving us a test.
**Correct Answer:** B. who

**Question 27:** My mobile phone, which was very cheap, is very good. How many phones do I have?
**Correct Answer:** A. 1

**Question 28:** The television which is in the bedroom is a widescreen. How many televisions are there?
**Correct Answer:** A. 1

Feel free to ask if you have any more questions!
4 trả lời
2
0
Hoàng Bùi
20/02/2025 21:51:31

Question 15: D. no article (We don't use an article before "university" when referring to the institution in general.)

Question 16: A. came up with (This idiom means to have an idea.)

Question 17: D. paramedic

Question 18: B. donate

Question 19: B. critics

Question 20: C. secretary

Question 21: A. flight attendant

Question 22: C. are / will miss (This is a Type 1 conditional: If + present simple, will + infinitive.)

Question 23: B. is going to (This indicates a future plan or intention.)

Question 24: A. will (This is used for making predictions about the future.)

Question 25: C. dead-end (A dead-end job is one with no prospects for promotion or advancement.)

Question 26: D. that/who (Both "that" and "who" can be used as relative pronouns in this sentence.)

Question 27: A. 1

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
2
0
Phương Mai
20/02/2025 21:51:45
  • Question 15: D. no article (left university)
  • Question 16: A. came up with
  • Question 17: D. paramedic
  • Question 18: B. donate
  • Question 19: B. critics
  • Question 20: C. secretary
  • Question 21: A. flight attendant
  • Question 22: B. are / miss
  • Question 23: B. is going to
  • Question 24: A. will
  • Question 25: C. dead-end
  • Question 26: D. that/who
  • Question 27: A. 1
  • Question 28: A. 1
2
0
Gia Bao
20/02/2025 21:52:09
  • C. the

  • A. came up with

  • D. paramedic

  • B. donate

  • C. taggers

  • C. secretary

  • A. flight attendant

  • C. are / will miss

  • B. is going to

  • A. will

  • C. dead-end

  • B. who

  • A. 1

  • A. 1

2
0
Yen Nhi
20/02/2025 21:53:49


Câu 15:
Đáp án: C. the

Câu 16:
Đáp án: C. looked for

Câu 17:
Đáp án: D. paramedic

Câu 18:
Đáp án: B. donate

Câu 19:
Đáp án: B. critics

Câu 20:
Đáp án: C. secretary

Câu 21:
Đáp án: A. flight attendant

Câu 22:
Đáp án: A. will be / will miss

Câu 23:
Đáp án: B. is going to

Câu 24:
Đáp án: A. will

Câu 25:
Đáp án: C. dead-end

Câu 26:
Đáp án: B. who

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×