BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

----- Nội dung ảnh -----
Question 9: We worked very hard yesterday. It was a ______ day.
A. tired B. tiring C. tire D. tiringly
Question 10: Linda is ______ in buying a new house for her parents.
A. interested B. interest C. interesting D. interestingly
13th Word form: VDT
Question 1: The washing machine not only works ______ but also saves energy.
A. effect B. effective C. effectively D. affect
Question 2: Economic ______ will contribute to a country’s wealth.
A. develop B. developing C. developed D. development
Question 3: He laughs ______ whenever he watches the cartoon “Tom and Jerry” on TV.
A. unhappy B. happily C. happy D. happiness
Question 4: We are talking about ______ resources.
A. natural B. naturally C. nature D. naturalize
Question 5: The trip to the countryside is very ______.
A. interest B. interests C. interesting D. interestingly
Question 6: They were finally ______ in persuading her to sign the contract.
A. succeed B. success C. successful D. successfully
Question 7: Despite many recent ______, there are parts where schools were not equipped with computers.
A. technologiest B. technologically C. technological D. technology
Question 8: We need to ______ the language in this report.
A. simplify B. simple C. simplicity D. simply
Question 9: Don’t be so ______ about everything!
A. emotional B. emotion C. emotionally D. emotions
Question 10: You study very well. It’s ______ that you will fail the exam.
A. possible B. impossible C. possibility D. impossibility
14th Communicative functions: TH
Question 1: - Nick: “Why don’t we try that new Italian restaurant?” - Phuong: “______”
A. You did a good job! B. That sounds good. C. You’re well done! D. I’m glad to tell you so.
Question 2: - John: “You won the 100-meter race this morning. Congratulations!” - Lan: “______”
A. Oh, because I ran slowly. B. Thank you. It’s very encouraging. C. You’re welcome. D. I’m afraid I can’t.
Question 3. Tom and Mary are talking about the performance.
- Tom: “You’ve got a lovely singing voice, Mary!”
- Mary: “______”
A. Thank you. B. Congratulations! C. It’s all right. D. Don’t mention it
Question 4. Peter: “Shall we eat out tonight at Diamond Restaurant?” - Linda: “______”
1 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
69
Tham khảo câu trả lời từ Trợ lý ảo Lazi
It looks like you've shared an English test or practice exercise that includes questions related to vocabulary and grammar. If you need assistance with specific questions or concepts from it, feel free to ask!
1 trả lời
0
0
28/03/2025 13:44:43

Phần 13: Dạng từ (Word form): VDT

Câu 1: The washing machine not only works effectively but also save energy.

  • Giải thích: "Effectively" là trạng từ, bổ nghĩa cho động từ "works".
  • Đáp án: B. effectively

Câu 2: Economic development will contribute to a country's wealth.

  • Giải thích: "Development" là danh từ, làm chủ ngữ cho câu.
  • Đáp án: D. development

Câu 3: He laughs happily whenever he watches the cartoon "Tom and Jerry" on TV.

  • Giải thích: "Happily" là trạng từ, bổ nghĩa cho động từ "laughs".
  • Đáp án: B. happily

Câu 4: We are talking about natural resources.

  • Giải thích: "Natural" là tính từ, bổ nghĩa cho danh từ "resources".
  • Đáp án: A. natural

Câu 5: The trip to the countryside is very interesting.

  • Giải thích: "Interesting" là tính từ, bổ nghĩa cho danh từ "trip".
  • Đáp án: C. interesting

Câu 6: They were finally successful in persuading her to sign the contract.

  • Giải thích: "Successful" là tính từ, bổ nghĩa cho chủ ngữ "they".
  • Đáp án: C. successful

Câu 7: Despite many recent technological advances, there are parts where schools were not equipped with computers.

  • Giải thích: "Technological" là tính từ, bổ nghĩa cho danh từ "advances".
  • Đáp án: C. technological

Câu 8: We need to simplify the language in this report.

  • Giải thích: "Simplify" là động từ nguyên mẫu, sau "need to".
  • Đáp án: A. simplify

Câu 9: Don't be so emotional about everything!

  • Giải thích: "Emotional" là tính từ, bổ nghĩa cho chủ ngữ "you".
  • Đáp án: A. emotional

Câu 10: You study very well. It's impossible that you will fail the exam.

  • Giải thích: "Impossible" là tính từ, bổ nghĩa cho chủ ngữ "it".
  • Đáp án: B. impossible

Phần 14: Chức năng giao tiếp (Communicative functions): TH

Câu 1: Nick: "Why don't we try that new Italian restaurant?" - Phuong:

  • Đáp án: B. That sounds good.

Câu 2: John: "You won the 100-meter race this morning. Congratulations!" - Lan:

  • Đáp án: B. Thank you. It's very encouraging.

Câu 3: Tom and Mary are talking about the performance. Tom: "You've got a lovely singing voice, Mary!" - Mary:

  • Đáp án: A. Thank you.

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Câu hỏi mới nhất

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×