BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

tely completes the sentence.
cheap
In most British cities, the council
accommodation for families on low-incomes.
e
11
a degrades
b equalises
n's
c provides
d resides
12 Locally elected representatives to the city council
in the future development of our urban areas.
a are left out of the main stream
b seek asylum
c
play a pivotal role
d lead to bottlenecks
e set 13 Cars are obliged to stop and let people cross the
road at a
a junction
c level crossing
b flyover
d pedestrian crossing
w14 The council voted to build, so that traffic can go
around instead of through the middle of the town.
and
ry
than
a a by-pass
can underpass
b a flyover
d an estate
15 _ areas tend to have high crime rates,
unemployment and a host of other social problems.
a Condemned
c Residential
b Retirement
d Inner-city
16 On his first day in the Milanese office, the German
executive experienced
on the part of the
employees in the office, who saw him as a threat.
a inadequacy
c equality
b hostility
d
degradation
reme
ay
Cown.
S
17 I use a scheme to get to work every day - on
Mondays and Wednesdays, I take two of my colleagues
to work and on the other days, they drive me.
a car-pooling
c retail
b traffic calming
d park-and-ride
18 Jerry usually avoids taking the main road to work
- you have to pay a to use that road and it
becomes very expensive if you use it every day.
b toll
a fine
c provision
d quota
19 Julia wanted to get away from the, so she moved
to a tiny village in a rural area of Wales.
a crowd
c rat race
b heartland
d rush hour
20 You'll have to reverse out of this road - it's a
we can't go any further.
a next-door
c built-up
b run-down
d dead-end
and
20
1 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
47
1 trả lời
1
0
Lương Mỹ Duyên
11/10/2025 09:33:16

 

 

11. In most British cities, the council ___ cheap accommodation for families on low incomes.
provides
Đáp án: c. provides

 

12. Locally elected representatives to the city council play a key ___ in the future development of our urban areas.
role
Đáp án: a. role

 

13. Cars are obliged to stop and let people cross the road at a ___.
pedestrian crossing
Đáp án: d. pedestrian crossing

 

14. The council voted to build ___ so that traffic can go around instead of through the middle of the town.
a bypass
Đáp án: a. bypass

 

15. ___ areas tend to have high crime rates, unemployment and a host of other social problems.
Inner-city
Đáp án: d. Inner-city

 

16. On his first day in the Milanese office, the German executive experienced ___ on the part of the employees in the office, who saw him as a threat.
hostility
Đáp án: b. hostility

 

17. I use a ___ scheme to get to work every day – on Mondays and Wednesdays I take two of my colleagues to work and on other days, they drive me.
car-pool
Đáp án: d. car-pool

 

18. Jerry usually avoids taking the main road to work because it’s always busy, but the ___ road he uses is becoming very expensive to use every day.
toll
Đáp án: b. toll

 

19. Julia wanted to get away from the ___, so she moved to a tiny village in a rural area of Wales.
crowd
Đáp án: a. crowd

 

20. You’ll have to reverse out of this road — it’s a ___ and we can’t go any further.
dead-end
Đáp án: d. dead-end

 

Tóm tắt đáp án:
11. c
12. a
13. d
14. a
15. d
16. b
17. d
18. b
19. a
20. d

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Câu hỏi mới nhất

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×