Bài tập  /  Bài đang cần trả lời

Viết một bài văn bằng tiếng anh nói về cách làm xôi

viết một bài văn bằng tiếng anh nói về cách làm xôi
2 trả lời
Hỏi chi tiết
49
1
0
Ng Nhật Linhh
13/11/2022 20:45:42
+5đ tặng

In Vietnam, sticky rice is a dish loved by many people because of its popularity and delicious taste. One of the most delicious sticky rice dishes is Xeo sticky rice, the aroma from onions, the flesh of beans and the iridescent yellow color of sticky rice has created a delicious dish. So how to have such a beautiful sticky color ?
The first thing to mention is the selection of items, you should choose sticky rice with even grains, opaque white color, not broken. Should not choose sticky rice that is too white because it will lose the bran layer of many nutrients. Wash the rice, let it drain, then add a little salt and turmeric, mix well to let the rice soak overnight. Sticky rice soaked in water will help the sticky rice cook faster and more flexible. So just add green beans and fried onions and we have delicious yellow sticky rice .

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ các câu trả lời, chat trực tiếp 1:1 với đội ngũ Gia sư Lazi bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
2
1
Nguyễn Tiến Thành
13/11/2022 20:43:47
+4đ tặng
Delicious sticky rice is very easy to make. First you need to soak the glutinous rice overnight, then clean sticky rice and drain it. Green beans are washed, soaked in warm water for several hours and then removed for drain and shock with a little salt. Next, you mix the prepared glutinous rice and green beans. Put mixture into steamed rice about 30 – 45 minutes is cooked.
Nguyễn Tiến Thành
Món xôi vừa ngon lại rất dễ làm. Đầu tiên bạn cần ngâm gạo nếp qua đêm, sau đó rửa sạch lại và để ráo nước. Đậu xanh rửa sạch, ngâm nước ấm vài tiếng rồi vớt ra để ráo, xóc với chút muối. Tiếp theo, bạn trộn đều gạo nếp và đậu xanh đã chuẩn bị. Cho hỗn hợp vào xửng hấp khoảng 30 – 45 phút là xôi chín.
Nguyễn Tiến Thành
dịch ra nha, vote điểm cho mình nhé

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Học tập không giới hạn cùng học sinh cả nước và AI, sôi động, tích cực, trải nghiệm

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường

Học ngoại ngữ với Flashcard

×
Gia sư Lazi Gia sư
×
Trợ lý ảo Trợ lý ảo