BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

4 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
84
Tham khảo câu trả lời từ Trợ lý ảo Lazi
Here are the correct answers for the blanks in the text:

5. Bui Xuan Phai is **C. famous** for his paintings of the old Ha Noi streets.
6. Last Sunday, my father **A. had** fishing but he didn’t catch any fish.
7. The clock is **B. in** the wall, **A. between** the two pictures.
8. Why does your painting look **C. different** mine a lot?
9. How **B. much** butter do you need for that dish?
10. To start painting, you need to prepare **A. a pinch** of paper and crayons.
11. I can’t understand **B. academic** music, I prefer modern music.
12. Many tourists come to Vietnam to see the water **C. puppets**.
13. People in my city often skip breakfast—an important **A. meal** of the day.
14. Ngoc **B. hates** eating fast food because it’s not good for her health.
15. I also **A. enjoy** eating a lot of salt for an omelette.
16. The coffee isn’t very sweet. I’ll add some more **C. sugar**.

Feel free to ask if you need any further assistance!
4 trả lời
2
0
Khải Nguyễn
22/12/2024 20:03:23

Bui Xuan Phai is C. famous for his paintings of the old Ha Noi streets.

Last Sunday, my father B. did fishing but he didn't catch any fish.

The clock is D. on-between the wall, the two pictures.

Why does your painting look B. same as mine a lot?

How C. much butter do you need for that dish?

To start painting, you need to prepare D. a piece of paper and crayons.

I can't understand A. classical music, I prefer modern music.

Many tourists come to Vietnam to see the B. puppet show.

People in my city often skip breakfast, an important A. meal of the day.

Ngoc C. hates eating fast food because it's not good for her health.

We need D. a pinch of salt for an omelette.

The coffee isn't very sweet. I'll add some more C. sugar.

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
2
0
Truc Nguyen
22/12/2024 20:04:15
C
C
D
A
C
D
A
B
A
C
D
C.
 
3
0
Quyên
22/12/2024 20:04:17
5. Bui Xuan Phai is __________ for his paintings of the old Hanoi streets.
Answer: C. famous
6. Last Sunday, my father __________ fishing but he didn't catch any fish.
Answer: C. went
7.
Answer: D. on - between
8. Why does your painting look __________ mine a lot?
Answer: D. similar
9. How __________ butter do you need for that dish?
Answer: C. much
10. To start painting, you need to prepare a __________ of paper and crayons.
Answer: D. piece
11. I can't understand __________ music, I prefer modern music.
Answer: A. classical
12. Many tourists come to Vietnam to see the water __________ show.
Answer: A. puppetry
13. People in my city often skip breakfast - an important __________ of the day.
Answer: A. meal
14. Ngoc __________ eating fast food because it's not good for her health.
Answer: C. hates
15. We need __________ of salt for an omelette.
Answer: D. a pinch
16. The coffee isn't very sweet. I'll add some more __________.
Answer: C. sugar

 
0
0
Hoàng Hiếu
22/12/2024 20:12:25
1.c
2.c
3.d
4.a
5.a
 

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×