BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

Lười làm quá bài dễ
2 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
43
2 trả lời
2
0
Bảnh ghee
19/03/2025 21:13:21

12. When

13. cartoon

14. animated film

15. and

16. C I watched the talent show.

17. B. but (Sửa thành: Although the football game was over, the fans stayed...)

18. A. Where (Sửa thành: Whose performance in the concert was the most interesting?)

19. B. taking part in

20. D. well-known

21. B. boring

22. C. contest

23. C. means

24. sounds

25. speech

26. far-off

27. as

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập
2
0
Amelinda
19/03/2025 21:13:51
12. When does the movie start? - At 9 o'clock.
Đáp án: D. What (What time does the movie start?)
13. Donald Duck is a famous... character in the USA produced by Walt Disney Animation Studios.
Đáp án: C. cartoon
14. Bolt is a computer...
Đáp án: B. animated film
15. I like Doraemon,... my sister likes it too.
Đáp án: D. so
16. "What did you watch on TV last night?"
Đáp án: C. I watched the talent show.
17. Although the football game was over, but the fans stayed in their seats cheering.
Lỗi: B. but
Sửa: Although the football game was over, the fans stayed in their seats cheering. (hoặc: The football game was over, but the fans stayed in their seats cheering.)
18. Where performance in the concert was the most interesting?
Lỗi: B. in
Sửa: Where was the performance in the concert the most interesting?
19. You should think of participating in the game shows on TV.
Đáp án: B. taking part in
20. The most popular channel for children is the Cartoon Network.
Đáp án: D. well-known
21. You can watch funny and interesting clips of intelligent dolphins in their natural life - the sea in this programme.
Đáp án: B. boring
22. In the Pig Race programme, the cute pigs compete in the most exciting races.
Đáp án: C. contest
23. Television is one of man's most important (23) ... of communication. It brings pictures and (24) ... from around the world into millions of homes. A person with a television set can sit in his house and watch the president 1 make a (25) ... or visit a foreign country. He can see a war being fought and watch statesmen try to bring about peace. Through television, home viewers can see and learn about people, places and things 2 in (26) ... land. Television even takes its viewers out of this world. It brings them coverage of America's astronauts (27) ... the astronauts explore outer space. 
Đáp án: C. means

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Câu hỏi mới nhất

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×