Bằng cách nhấp vào Đăng nhập, bạn đồng ý Chính sách bảo mật và Điều khoản sử dụng của chúng tôi. Nếu đây không phải máy tính của bạn, để đảm bảo an toàn, hãy sử dụng Cửa sổ riêng tư (Tab ẩn danh) để đăng nhập (New Private Window / New Incognito Window).
Gac stickey rice is a very traditional and well-known dish in Vietnamese cuisine. Let's make it with these simple instructions.
First, soak the right amount of sticky rice in cold water in 8 to 10 hours.
Then, cut out the gac, put the seeds in a bowl and soak with some alcohol.
Mix the gac seeds and the sticky rice together, add some salt to enhance the flavor.
Put the steaming pot with water inside onto the stove, turn up the heat until boil.
Place the mixture of rice onto the higher layer of the steaming pot, steam until cooked.
Enjoy gac sticky rice with any savory dishes you wish.
Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi
Vui | Buồn | Bình thường |