BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA INOX 304, Dung Tích Lớn 500ML Thiết Kế Nắp Thông Minh Tiện Lợi Có Dây Xách Ly Giữ Nhiệt - ĐẠT QUY CHUẨN CỦA BỘ CÔNG THƯƠNG(BGN)
BÌNH GIỮ NHIỆT CAO CẤP TOPGIA ...
119.000₫ 180.000₫
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật lông tơ mềm mại, Bàn trải đánh răng Than tre hoạt tính lông mềm, chải siêu êm bảo vệ nướu
Bộ 4 bàn chải đánh răng Nhật ...
43.000₫ 80.000₫

Bài tậpBài chưa trả lời

.
----- Nội dung ảnh -----
Question 22: Hurry up! The train is about _________ in five minutes.
A. leave B. to leave C. left D. leaving

Question 23: There are not enough sandwiches _________ to share.
A. share B. shared C. to share D. sharing

Question 24: I’d like __________ all of you to enjoy my party on this Friday.
A. to invite B. inviting C. invite D. not invite

Question 25: I saw my little sister _________ the dog yesterday.
A. fed B. to feed C. feeds D. feed

Question 26: You can use my car but you must promise __________ it before Friday.
A. to return B. returns C. to be returned D. return

Question 27: I didn't have enough money __________ the coat, so I just bought a sweater.
A. to buy B. buy C. bought D. buying

Question 28: My mother made me __________ at home all night.
A. staying B. to stay C. stayed D. stay

Question 29: He reminded me __________ to give the book back to John.
A. not forget B. to not forget C. forgot D. forgetting

Question 30: You'd better __________ out with your friends as it is very dangerous in the evening.
A. went B. go C. going D. to go

Question 31: She refused __________ back again.
A. not to come B. is coming C. coming D. to come

Question 32: Everybody would like __________ to a higher position.
A. to be promoted B. being promoted C. promoting D. to promote

Question 33: Please let me __________ your decision as soon as possible.
A. to know B. know C. known D. knowing

Question 34: We expect John __________ to the airport late as the plane will take off in 15 minutes.
A. to come B. not to come C. not coming D. coming

Question 35: My father promised __________ me a comic book on my 9th birthday.
A. to be bought B. buy C. to buy D. buying

Question 36: This song makes everybody __________ comfortable.
A. to feel B. feel C. feeling D. feels

Question 37: We were encouraged __________ foreign languages at school.
1 Xem trả lời
Hỏi lại yêu cầu
356
Tham khảo câu trả lời từ Trợ lý ảo Lazi
Here are the correct answers for each question:

**Question 23:** C. left
**Question 24:** A. share
**Question 25:** B. inviting
**Question 26:** C. to return
**Question 27:** C. to buy
**Question 28:** A. to stay
**Question 29:** C. forgot
**Question 30:** D. to go
**Question 31:** B. coming
**Question 32:** A. to be promoted
**Question 33:** D. knowing
**Question 34:** A. to come
**Question 35:** C. to buy
**Question 36:** A. to feel
**Question 37:** D. to learn

Feel free to ask if you have any more questions!
1 trả lời
0
0
ngân trần
06/11/2024 18:22:00

Question 22: Hurry up! The train is about _________ in five minutes.
Answer: B. to leave

Question 23: There are not enough sandwiches _________ to share.
Answer: C. to share

Question 24: I’d like __________ all of you to enjoy my party on this Friday.
Answer: A. to invite

Question 25: I saw my little sister _________ the dog yesterday.
Answer: D. feed

Question 26: You can use my car but you must promise __________ it before Friday.
Answer: A. to return

Question 27: I didn't have enough money __________ the coat, so I just bought a sweater.
Answer: A. to buy

Question 28: My mother made me __________ at home all night.
Answer: D. stay

Question 29: He reminded me __________ to give the book back to John.
Answer: B. to not forget

Question 30: You'd better __________ out with your friends as it is very dangerous in the evening.
Answer: B. go

Question 31: She refused __________ back again.
Answer: D. to come

Question 32: Everybody would like __________ to a higher position.
Answer: A. to be promoted

Question 33: Please let me __________ your decision as soon as possible.
Answer: B. know

Question 34: We expect John __________ to the airport late as the plane will take off in 15 minutes.
Answer: B. not to come

Question 35: My father promised __________ me a comic book on my 9th birthday.
Answer: C. to buy

Question 36: This song makes everybody __________ comfortable.
Answer: B. feel

Question 37: We were encouraged __________ foreign languages at school.
Answer: (You didn't provide the options for Question 37. Could you please provide them?)
 

Mở khóa để xem toàn bộ nội dung trả lời

(?)
Bạn đã đạt đến giới hạn của mình. Bằng cách Đăng ký tài khoản, bạn có thể xem toàn bộ nội dung trả lời
Cải thiện điểm số của bạn bằng cách đăng ký tài khoản Lazi.
Xem toàn bộ Trả lời và Chat với Trợ lý ảo Lazi AI bằng cách Đăng nhập tài khoản ngay bây giờ
Tôi đã có tài khoản? Đăng nhập

Bạn hỏi - Lazi trả lời

Bạn muốn biết điều gì?

GỬI CÂU HỎI
Câu hỏi mới nhất

Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi

Vui Buồn Bình thường
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
Combo 10 Đôi Vớ Tất Khử Mùi Kháng Khuẩn Cổ Ngắn Nam Nữ
-50% 39.000₫ 78.000₫
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi Hiệu Quả Có 6 Mùi Hương Phiên Bản Mới
Nước hoa ô tô khử mùi kháng khuẩn , Sáp thơm ô tô tinh dầu để xe hơi,Khử Mùi ...
-50% 15.000₫ 30.000₫
×
Mua sắm
+Gửi câu hỏi LAZI MALL
+500xu
×