Bằng cách nhấp vào Đăng nhập, bạn đồng ý Chính sách bảo mật và Điều khoản sử dụng của chúng tôi. Nếu đây không phải máy tính của bạn, để đảm bảo an toàn, hãy sử dụng Cửa sổ riêng tư (Tab ẩn danh) để đăng nhập (New Private Window / New Incognito Window).
Vietnamese Fresh Spring Rolls
Nội dung chínhFresh spring roll (also known as Goi Cuon) is a Vietnamese traditional dish. Vietnamese food consists of shrimp, pork, vegetables, herbs, rice vermicelli (Bún). All of them are wrapped in rice paper (Banh Trang).
Some believe that Vietnamese fresh rolls originated from China because their shapes are similar to Chinese spring rolls or Chinese biscuit rolls. However, most Vietnamese people believe the origins of VietVietnamese fresh spring roll is one of the most popular appetizers in Vietnamese food culture. The traditional food is ranked at number 50 on the list of 50 most delicious foods in the world by CNN Go in 2011.namese fresh rolls are from Vietnam.
Vietnamese fresh spring roll is often served with a kind of special dipping sauce – fish sauce (nuoc nam) -and garlic, limes, chili, crushed roasted peanuts. The combination of herbs, pork, shrimp, and the salty, hot, and sour dipping sauce makes the Vietnamese fresh spring roll wonderfully unique.
Hôm nay bạn thế nào? Hãy nhấp vào một lựa chọn, nếu may mắn bạn sẽ được tặng 50.000 xu từ Lazi
Vui | Buồn | Bình thường |